Doživite avanturu

Probudite pustolova u sebi

Otkrijte avanturistu u sebi i istražite ljepote Omiša uz naše izlete.

Upustite se u adrenalinom ispunjene avanture i isprobajte različite aktivnosti koje će vam pružiti pravi doživljaj i uzbudljivo iskustvo.

S našim raznolikim izletima i aktivnostima, pružit ćemo vam nešto za svačiji ukus, bilo da se radi o pustolovnim sportovima, razgledavanjima prirode ili kulturnim obilascima.

Uživajte u pravom doživljaju odmora s našim svijetom izleta i avanture.

Zipline

Doživite nevjerojatnu avanturu na Zipline poligonu smještenom u kanjonu rijeke Cetine, samo 3 km udaljenom od Omiša.

Ovaj poligon sastoji se od 8 čeličnih sajli, pružajući ukupnu duljinu od 2100 m.

Multi-adventure

Uživajte u predivnoj prirodi Omiša uz avanturistički paket i pobjegnite od svakodnevne rutine s ovom izvanrednom aktivnošću na najzabavnijem dijelu rijeke Cetine za najbolje uspomene s odmora.

Avanturistička tura je mnogo više od običnog rafting izleta, to je zabavno avanturističko iskustvo ispunjeno adrenalinom koje objedinjuje sve dobre aktivnosti na rijeci u regiji Dalmacije u jednom paketu, a to uključuje:

rafting, skakanje s litica, ronjenje s disalicom, ljuljanje na užetu, spuštanje toboganom, plivanje u kristalno čistoj rijeci, skakanje u brzacima, penjanje uzbrdo

Rafting

Jednodnevna rafting tura idealna je odmor za sve. Ova tura na rijeci Cetini pogodna je i za obitelji jer djeca već od 5 godina mogu sudjelovati.

Priroda kojom će vas rijeka provesti je izvanredna i ostavit će vas bez daha. Vaš certificirani vodič brinut će o vašoj sigurnosti tijekom cijelog puta.

Quad Safari

ATV Quad Safari tura je prilagođena svim dobnim skupinama i ne zahtijeva prethodno vozačko iskustvo.

Fishpicnic

Uživajte u nevjerojatnom izletu brodom fishpicnic koji kreće iz Omiša i vodi vas do prekrasnih mjesta Pučišća i Postira.

Ova avantura omogućuje vam da uživate u udobnom brodu i plovite Jadranskim morem, dok istražujete prekrasne krajolike i otočna mjesta.

Iskoristite priliku da spojite ljubav prema moru, ribolovu i istraživanju predivnih otočnih lokacija.

Modra špilja i Hvar

Otkrijte čaroliju otoka, uključujući Modru špilju, Stinivu, Budikovac i Paklene otoke.

Doživite istinsku ljepotu Jadrana kroz avanturu otkrivanja skrivenih bisera. Istražite čudesne špilje i uvalice, stvarajući nezaboravne trenutke u prirodi i uživajući u predivnosti ovih otoka koji ostavljaju bez daha.


Rezervirajte svoj odmor već danas i zaplovite uzbudljivim izletima.
Avantura Vas čeka.


RAFTING

Osvojite brzake, upustite se u adrenalin

FISH PICNIC

Ulovite užitak, okusite morsku avanturu

MODRA ŠPILJA

Otkrijte tajne morskog svijeta
vrh stranice