Nestos – boutique hotel pored plaže u Omišu

Boutique hotel pored plaže u Omišu

Sinergija udobnosti i moderne elegancije

Novi boutique hotel Nestos svojim jedinstvenim ambijentom pruža oazu potpunog opuštanja i odmora uz jednu od najljepših plaža na Jadranskoj obali.

Nalazi se u neposrednoj blizini mora, u mjestu Duće koje se naslanja na pitoreskni grad Omiš. Ima četiri zvjezdice, 25 vrhunski opremljenih soba i 6 apartmana koji su savršen su spoj autentičnog dizajna, udobnosti i suvremene elegancije.

Više o smještajnim jedinicama

 

Osim u intimnoj atmosferi ovog modernog hotela i velikim modernim sobama, možete uživati i u hotelskom bazenu smještenom u privatnosti hotelskog atrija. Na romantičnoj terasi, okruženi mediteranskim začinskim biljem, opustite se uz vrhunske gastro delicije spravljenu od lokalnih, svježih namirnica.

Za potpunu obnovu duha i tijela, tu je i hotelski wellness s raznolikom ponudom SPA tretmana, finska i parna sauna, jaccuzzi, te teretana.

Više o Wellnessu

 

Plaže u Dućama plitke su i pješčane a mnogi tvrde – među najljepšima na jadranskoj obali. Prostiru se kilometrima sve do Dugog Rata na zapadu.

Više o destinaciji

 

Dobro došli u boutique hotel Nestos, mjesto jedinstvene sinergije udobnosti i užitka.

Rezervirajte odmah  ili ispunite obrazac niže

Odaberite idealan smještaj za sebe

Spoj udobnosti, šarma i moderne elegancije

Želite li personaliziranu ponudu?

Unesite osnovne podatke u polja ispod, a mi ćemo vam unutar 24 sata dostaviti personaliziranu ponudu s aktualnim popustima.